Polis Haftası nedeniyle Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimini makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, hafta dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan, destek veren kurum kuruluş ve kişilere de teşekkür etti.

İçerisinde bulunduğu topluma faydalı bir çalışma yapmanın mutluluğunu hğer zaman hissettiğini belirten İl Emniyet Müdürü Yüksel, “Bizim varlık sebebimiz buradaki toplum, buranın halkı. İşimizi ne kadar iyi yapar ve başarılı olabilirsek bizim için o gün bayram. Ben öyle görüyorum. Yaptığımız bir çalışmada, operasyonda netice alabiliyorsak benim bayramım o oluyor. Biliyorum ki içerisinde bulunduğum topluma bir faydam oluyor, görevimi layıkıyla yaptım. Ve gecede rahat uyurum diye düşünüyorum. Ve hakikaten de rahat uyuyorum” dedi.

Ziyarette Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Polis haftasının tüm emniyet camiasına kutlu olmasını diledi.

Dernek Başkanı Erol Mutlu ise İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel’e günün anısına kendisinin fotoğrafının da bulunduğu bir rapido çanak hediye etti.
Haber:Ali Çamur