İnceler Gıda İftar Sofrasında Müşterilerini Ağırlıyor
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in gıda sektöründe öncü kuruluşlarından olan İnceler Gıda iftar sofrasında Nevşehir, Kayseri, Yozgat ve diğer illerden müşterilerini ağırlıyor.

İnceler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Seyit İnce, Mesut İnce ve Necmettin İnce’nin de yer aldığı iftar daveti Avanos ilçesinde Seyit İnce’nin Kızılırmak kenarındaki evinin bahçesinde düzenlendi.

50’ye yakın Kayserili İşletme sahibinin katıldığı iftar davetinde Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hoca Efendinin esprileriyle güzel bir akşam geçiren İnceler Gıda Müşterisi işletme sahipleri iftar yemeğinin ardından hoş bir sohbet imkanı da elde ettiler.

Firma sahiplerine iftar davetine icabet ettikleri için teşekkür eden İnceler Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Seyit İnce, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar davetlerinde bu yıl da Nevşehir başta olmak üzere Kayseri ve Yozgat illeri ile diğer illerimizden müşterilerimiz olan işletmecilerimizi soframızda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Davetimize katılan tüm Kayserili müşterilerimize hayırlı ramazanlar, hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.