Nevşehir'in tanınmış İş Adamlarından birisi olan Atıf Bilgin ve Tataroğlu Ailesinin bu en özel günlerinde renkli görüntüler yaşandı...

Nevşehirli İş Adamı Atıf Bilgin inbiricik kızları Sema ile Diş Hekimi Aydın Tataroğlu nun Kapadokya Dedeman Otel düğün salonunda gerçekleşen muhteşem düğünle dünya evine girdiler.


Sema ve Aydın TATAROĞLU çiftlerinin muhteşem düğün merasimine çok sayıda eş dost ve akraba ile Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç,Hayırsever iş Adamı Ali Acerer,Dirikoç ailesi,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve çok sayıda davetliler katıldı.

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Kapadokya Dedeman Oteli şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve rengarenk ışıklarıyla Sahnesi ve Fikret Çapacı nın başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Düğünde sahne alan Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi G.S.F Müzik Bölümü Yrd.Doç.Dr.Kubilay Kolukırık birbirinden güzel şarkılarıyla ve yorumlarıyla tüm davetlileri mest etti.

FİB Ajans organizasyon ile Ümit Orkestrasının muhteşem konseptiyle hazırlanan düğünde  vur patlasın çal oynasın gönüllerince eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmadılar.

İş Adamı Atıf Bilgin ve Tataroğlu Aileleri adına namına yakışır bir düğünle dünya evine giren genç çiftlerin Nikahlarını Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta kıyarken Nikah şahitliğini ise Fevzi Dirikoç ve Erdoğan Kıyak yaptılar...

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Sema ve Aydın Tataroğlu Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. ALO :0 384 212 9 444