İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2017 yılı sonuçları açıklandı.Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Nevşehir'den “Nev Saç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti.” yer aldı.


“Nev Saç Metal” yine Nevşehir’in gururu oldu.
2016 daki sıralamada İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasına 54. Sıradan giren “Nev Saç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti.” 2017 yılı sıralamasında İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girerek 411. sırada yerini aldı.

Türkiye’nin ilk 500 şirketi içerisinde yer alan ilimizdeki tek firma “Nev Saç Metal” i tebrik ediyoruz.

ANADOLUNUN YÜKSELEN DEĞERİ “NEVSAC BORU PROFİL”

Nevşehir Özel Sanayi Bölgesinde 77.000 metre kare açık alan üzerinde 45.000 metre kare kapalı alanda kurulan fabrikamız kurulduğu günden bu yana teknolojiyi yakından takip ederek kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla üretimlerine ve yatırımlarına devam etmektedir.

Demir çelik sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olmayı başaran Nevsaç Metal San. şu anda ürettiği boyuna kaynaklı sanayi boruları ve profil üretimi ile, Türkiye’de sektörde söz sahibi firmaların arasında yer alarak Türk ekonomisin ve sanayisinin önemli yapı taşlarından birisi olmuştur.