İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDERFED) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğurlu, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı tarafından karşılanan Başkan Uğurlu, içerisinde hasret, sıla, gurbet ve özlemin yer aldığı bol bol Nevşehir kokan sohbetin ardından karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulundular. 

Ziyarette Federasyon Başkanı İsmail Uğurlu, İstanbul'da ki 10 köy derneğinin çatısını oluşturan ve 2019 yılında kurularak resmiyet kazanan NEVDERFED tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

NEVDERFED Başkanı İsmail Uğurlu, "Biz, İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler olarak memleketimizden tüm haberleri www.fibhaber.com dan takip ediyoruz. Bu bağlamda bizlerin gözü kulağı sesi oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı şahsım ve NEVDERFED adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. Bu doğrultuda "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz" dedi.  

Hemşehricilik bilinci için Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Çapacı, NEVDERFED Başkanı İsmail Uğurlu ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, NEVDERFED Başkanı İsmail Uğurlu'nun gazetemiz yayın yönetmeni Fikret Çapacı'ya günün anısına takdim ettiği Çini Tablo hediyesi ve çekilen fotoğraf ile sona erdi.