En Başarılı Belediye Başkanı anketimiz sonuçlandı.Anketimizde toplam  5000 kişi oy kullandı. Nevşehir tüm İlçe ve Belde Belediye Başkanlarını içeren 43 Belediye Başkanları arasında En Başarılı Belediye Başkanı Kim? sorusunu yönelttiğimiz anketimizde okurlarımızın kullandıkları oylarla belirlenen En Başarılı ilk 5 Belediye Başkanlarını açıklıyoruz…

Yaklaşık 1 ay süren anketimizde 5000 okurumuzun kullandığı oylarla ortaya çıkan tabloya göre;

 

Anketimizin zirvesinde en çok oy alan ilk 5 Belediye Başkanları;

1.Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu 705

2.Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükcü 681

3.Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma 334

4.Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit 210

5.Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar 170

 

Anketimizde En az oy alan Belediye Başkanları ise;

1.Karahasanlı Belediye Başkanı Halit Peker 5 Oy

2.Kızılağıl Belediye Başkanı İbrahim Güven 6 Oy

3.Karaburna Belediye Başkanı Selim Deniz  7 Oy

4.Akarca Belediye Başkanı Elvan Kurt 8 Oy

5.Kurugöl Belediye Başkanı  10 Oy

 

Bütün okurlarımıza anketimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor Tüm Başarılı Belediye Başkanlarımız tebrik ediyoruz.

Not: 2000'nin altında kalan Belediyeler için Anket Değerlendirme sonuçlarını bu sonuçlar içine dahil edilmediğini ve yansıltılmadığını önemle bilinmmesini isteriz.

İlk 5 te yer alan Belediye Başkanlarını sırasıyla Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu,Karapınar Belediye Başkanı Sayın Tiftik,Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Görme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun takip ediyorlar...

Hizmet kapısı Belediyelerimizde Hizmet veren az yada çok büyük emek harcayan Tüm Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyoruz...Allah onlardanda razı olsun.