Nevşehir Gençlik Merkezinden gönüllü gençler, 'Gençlerin İyilik Ağacı' Projesi kapsamında Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesinde ikamet eden emekli öğretmen Yılmaz İşgören, 88 Yaşında ki Ali Keleş ve Mustafa Oğuz evinde ziyaret edildi.

350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ yaptığı açıklamasında; "İyilik Ağacı Projesi ile Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve 350 Evler Mahallesi Muhtarı olarak ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Muhtar Bağbuğ gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin şu açıklamalarda bulundu.;

Önce Ali Keleş amcamızı ziyaret ettik.

350 Evler Mahallesinin ulularından 88 Yaşında Ali Keleş amcamız kıymetli eşi Sevim hanım ve gelini Ayla hanımın bizleri kabul ettikleri ettikleri ve kendileri gibi temiz ve güzel olan sohbetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.  Ziyaretimize, sevgi ve merhamet timi'ne üye olan Gönüllü gençlerimiz Medine Atlı , Elif Buse Şahin, Azime Oktem, Vahit Acun ve Esra Kaplan da eşlik ettiler.

Yılmaz İşgören'in elini öptüler...

Emekli öğretmeniz Sayın Yılmaz İşgören ve Kıymetli eşi Ayten hanıma yaptığımız ziyaretler de bizlere kapılarını , muhabbetlerini ve gönülleni açtıkları için sonsuz teşekkür ederiz. Ziyaretimize,Mustafa Açıkgöz , Burak Tayyip Toprak , Huzeyfe Toprak, Şerife Gül Hamurcu, Elif Saygaz,Ayşenur Vural,Emel Saygaz eşlik etti.

Mustafa Oğuz unutulmadı...

350 Evler Mahallesi ulu çınarlarından Sayın Mustafa Oğuz amcamız kıymetli eşleri Zülal hanımı evlerinde ziyaret ettik. Mustafa beyin bilgisi tecrübesi bizlerde şaşkınlığa yol açtı. 80 yaşında Mustafa amcamıza hayran kaldık. Güzel sohbetleri ve nasihatlerinden dolayı kendisine ve eşlerine sonsuz teşekkürler ederiz. Ziyaretimize, Medine Atlı, Recep Aydın, Nuray Yüksel, Şerife Gül Hamurcu, Fatma Akduran, Ayşe Biçen, Fatma Toy eşlik etti.

Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesinde ikamet eden emekli öğretmen Yılmaz İşgören, 88 Yaşında ki Ali Keleş ve 80 yaşındaki Mustafa Oğuz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler...