Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenen Kapadokya Hill Butik Otel düzenlenen törenle turizmin hizmetine girdi.

Nevşehir Göre’de yerli ve yabancı turistler hizmet verecek olan Kapadokya Hıll otel açıldı.
Bölge turizmine büyük katkı sağlanası düşünülen Kapadokya Hıll Hotel düzenlenen törenle açıldı. 
Açılış öncesinde mehteran takımı marşlar çaldığı ve davetlilere otel yönetimi tarafından ikramlarda bulunuldu. Daha sonra saygı duruşu ve okunan istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.


Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, Nevşehirli Polis Memuru Ali Rıza Güneş'in şehit haberi sonrası 
Açılış töreni proğramında değişiklik kararı aldı.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Kapadokya Hill Butik Otel Genel Müdürü Mustafa Ertaş'ın selamlama konuşması ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş'ın açış konuşmalarıyla başlayan tören TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk'ün konuşmaları takip etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibinin marşları , Kurban kesimi ve dualarla Kapadokya Hill Butik Otel açılışı gerçekleştirildi.

Nevşehir Siyasileri, İş Adamları ve Bürokrasisi Bu Açılışta Buluştu...!

Açılışa  Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk, Mehmet Varol , Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz , AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit , Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, NTSO Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak, Nevşehir Mobilyacılar ve Karasörcüler Odası Başkanı Vedat Ramazan Korkmaz , Özaltın Grup Faruk Özaltın, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin , Dr.Süleyman Kurt, Dr. Adnan Süzer, İş Adamları Dinler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinler, Nurlular Gıda Ekrem Nurlu, Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, Cavit Dirikoç, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Fatih Yakut, Ulutaş Dirlik, Mehmet Cingil , Serhat Sonugelen ,Mustafa Özçay ve daha bir çok sayıda iş adamları ,STK temsilcileri ,Siyasiler, Daire Müdürleri , Turizmciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapadokya Hill Butik Otel İlimize Bölgemize ve Ülkemize Hayırlı olsun...

Kapadokya Hill Butik Otel bölgeye getirdiği dinamizm ve profesyonel kadrosu ile misafirlerine kendilerini evlerinde gibi hissettirecek!


Kapadokya Bölgesinin en yeni ve iddialı Hoteli, misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına göre özenle tasarlandı. Şıklık ve konforun bir arada yaşanacağı Hotel ve Doğa dostu yanı organik bahçesi ve nezih ortamıyla misafirlerini bekleyecek.

Kapadokya Hill Butik Otel Göre Afat evlerine karşı görkemli panoramik manzarası ile göze de hitap ediyor.

%100 müşteri memnuniyetini ilke alan “Kapadokya Hill Butik Otel” ailesi sizlere eşsiz bir konaklama deneyimini yaşatmayı vaat ediyor…

Kapadokya'nın kalbine demir atan “Kapadokya Hill Butik Otel” Kapadokya havaalanı, sağlıklı ve bakımlı otoyolları,  Şehir Merkezi’ne kolay ulaşım mesafesinde olup ideal bir lokasyonda yer alıyor.

Kapadokya Hill Butik Otel Bir Ertaş Grup Yatırımıdır...

Nevşehir ve Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.



Adres: Niğde Yolu 4. Km. Göre/NEVŞEHİR
Phone: 0(384) 215 44 55
Fax: 0(384) 215 44 56
Email: 
[email protected]
Web: 
www.kapadokyahill.com