NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş, Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini kazanarak önümüzdeki günlerde Antalya ilinde yapılacak olan Uluslar arası müsabakalarda ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye hak kazanan Kapadokya Spor Kulübü Sporcusu İpek Çidem’i kutladı.

Geçtiğimiz faaliyete geçen Kapadokya Spor Kulübünün bünyesinden bu tür başarılı sporcuların çıkarak ilimizi ve ülkemizi temsil etmesine katkı sağlıyor olmaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getiren Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Güneş, “14-18 Ocak 2015 Tarihleri arasında Alanya da yapılan Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 49 Kiloda Sporcumuz İpek Çidem Türkiye 2. cisi Olarak 12-15 Şubat 2015 Tarihleri Arasında Antalya da Yapılacak Olan Uluslararası Müsabakada Türk Milli Takımını Temsil Etme Hakkını Kazandı. Sporcumuzu bu başarısından önce olduğu gibi bundan sonra kulüp olarak desteklemeye devam edeceğiz. Bir kez daha bu başarının ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İpek Çidem Son 2 Yılda Katılmış Olduğu 4 Türkiye Şampiyonasında 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye 2. ciliği 1 de Türkiye 3.cüsü Olarak Taekwondo Sporunda Nevşehir’in ve Kapadokya Spor Kulübünün haklı gururu olmaya devam etti.