Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Gökhan ve Merve Özkan çifti, dünyada gün batımının en iyi izlendiği merkezlerden biri olarak kabul edilen Kızılçukur Vadisi’nde hayatlarını birleştirdi. 
Gökhan Özkan ve Merve Özkan çifti, nikah için Kapadokya bölgesinde gün batımı izlemek isteyen yerli ve yabancıların büyük ilgi gösterdikleri Ortahisar beldesindeki Kızılçukur Vadisini tercih etti. Genç çiftin nikahı burada ailelerinin ve arkadaşlarının da katıldığı bir tören ile Ortahisar Belediyesi Evlendirme Memuru Fikret Giden tarafından kıyılırken çifte evlilik cüzdanlarını nikah memuru Fikret Giden verdi. Çifti tebrik ederek mutluluklar dileyen Nikah Memuru, çifte hayırlı evlatlar yetiştirme temennisinde bulundu.
4 Yıldır birlikte olduklarını her anlarının özel olduğunu belirten Gelin Merve Özkan”Tarif edilemez bir duygu gerçekten, herkesin yaşamasını isterim. Bizimkisi biraz özel oldu bazı nedenlerden dolayı ama çok mutluyum iyi ki iyi ki diyorum” dedi.
Damat Gökhan Özkan ise “4 yıldır birlikteliğimize devam ediyoruz hiçbir sıkıntı ve aksilik olmadan mutluluğumuzu kızılçukurda birleştirmeye karar verdik. Burada hepimizle birlikte yanımızda olan ailelerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum iyi ki varlar iyi ki geldiler” diye konuştu. 

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Düğün , Nişan ,Sünnet size özel en mutlu günlerinizde FİB ajans Organizasyon yanınızda...

FİB Ajans Organizasyon : 0 384 212 9 444