Nevşehir Karapınar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tiftik yaptığı açıklamasında Karapınar Belediyesi olarak Toplam 600 öğrencimize kırtasiye ve 70 öğrencimize de kıyafet yardımı yapmış bulunuyoruz. Karapınar Belediyesi olarak Kasabamızın Eğitimde ki en büyük destekçisi olmaya karalıyız dedi.

 

Nevşehir Karapınar Belediyesinden Dar gelirliye ve Eğitime büyük destek…Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında,Karapınar Belediyemiz öğrencilerin her zaman yanında olduğunu göstermiştir.Bundan böylede Allah nasip ederse Karapınarlı Öğrencilerimize her türlü eğitim desteği vereceğiz dedi.

 

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik yaptığı açıklamasında bu ilk ve yeni uygulama ile toplamda 70 öğrenciye kıyafet ve 600 öğrenciye de kırtasiye yardımı yaparak  ihtiyaçları giderilmiştir dedi.

 

Karapınar Belediyemiz tarafından  eğitim ve öğretimin her yönden desteklenerek Beldemizdeki eğitim ve öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla kasabamızda ikamet eden  ilk,orta dereceli okullarda ve lisede eğitim ve  öğrenim gören öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıldı. Öğrencilerin kırtasiye ve kıyafet almak için sabahın erken saatlerinden itibaren Belediye gelmeye başladığı ve  kırtasiyesini alan öğrencilerin çok mutlu ve heyecanlı olduğu gözlemlendi.