Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Kurban Bayramı`nda da her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, sevincimizi en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. Alışık olmadığımız süreçlerden geçerken hayatımıza da bu doğrultuda yön vermeye başladık. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı yaşarken bu bayramda sevdiklerimizle bir araya gelme fırsatımız var. Bu fırsatı krize çevirmemek için büyüklerimizi, sevdiklerimizi ziyaret ederken sosyal mesafe, maske ve hijyen üçlüsüne çok dikkat edelim. Bir arada geçireceğimiz yarınlar için bugünlerimizde daha fazla özenli olalım. Kavak Belediyesi olarak hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını huzur ve esenlik içerisinde geçirmeleri konusunda, hizmet açısından da her türlü tedbir alınmıştır. Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı bu yüzden buruk geçiren ailelerine sabırlar diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Kavaklı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”