Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında Belediye Başkanı Celal Yiğit FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Kavak Belediye araç parkımız yeni bir hizmet aracına daha kavuştu diyerek şu açıklamalarda bulundu.

 

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında;”Belediyemiz kasabamız için çok acil ihtiyaç olarak görülen , hizmetlerin ve saha çalışmalarının daha rahat ve daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacak 2012 model Hidromek marka kazıcı kepçe makine alımı yaptı. Kavak Belediyesi, araç parkını genişletmeye devam ediyor. Göreve geldikten sonra kasabamızın her anlamda kalkınması için büyük çaba sarf eden Belediye Başkanımız Celal YİĞİT, araç parkında ciddi gelişmeler kaydettiklerini söyledi.”

 

Kavak kasabasında vatandaşlar ise Kavak Belediyesindeki bu gelişmelerden oldukça memnun.

 

Belediyemiz, hizmet ve belediyecilik alanında kurulduğu günden beri en verimli dönemini yaşıyor. Yeni bir yapılanma sürecine giren kasabamızda yenilenmenin ve güzelleşmenin en güzel örnekleri yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmenin en son örneği olarak Belediyemiz Araç Parkı’nda yapılan gelişmeleri gösteren Başkan YİĞİT ; Kavak  Belediyesi’nin araç parkı konusunda ciddi bir modernleşme gerçekleştirdiğini söyledi.

 

“Amacımız modern bir kasaba  olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kasabamızı , bu hedefe yakışır bir şekilde hazırlamaktır. Kasabamızda  vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için durmadan çalışıyoruz” diyen Başkan Yiğit ; “ Her geçen gün büyüyen ve gelişen kasabamıza  daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile göreve geldikten sonra Belediyemizde alt yapı çalışmalarımızda kullanmak üzere yeni araçlar tahsis ettik. Şu anda Kasabamızın  iş makineleri konusunda oldukça güçlendiğini belirten Başkan YİĞİT ; “ Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarımızla hizmet noktasında çok verimli bir seviyeye geldik. Yaptığımız bütün çalışmalar ve alınan bütün araçlar Kavak  halkının daha iyi şartlarda ve daha hızlı hizmet alabilmesi içindir. Yeni araçlarımızın kasabamıza  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.