NEVŞEHİR(MHA) Yıllarca Ülkemizin başına büyük bela olan, binlerce insanımızın, askerimizin, kamu çalışanlarımızın kanlarına, canlarına mal olan terörün bitmesi, çözüm sürecinin artık bir sonuca bağlanmasını Şehit Aileleri de istiyor ancak Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren Şehitlerimizin ahı yerde bırakılmadan.

Nevşehirli bir şehit ailesinin söyledikleri aslında süreçle ilgili şehit ailelerinin beklentilerinin ortaya konulması açısından son derece büyük önem taşıyor.

1995 Yılında Cizre’de Vatanı uğruna canını veren Şehit Jandarma Komando Er Ali Kayaca’nın Babası Celalettin Kayaca, çözüm sürecinin bir an önce sonuca bağlanmasını istediklerini kaydederken, Şehitlerimizin de, bu vatan uğruna canını veren oğlunun da manevi açıdan huzur bulacağı bir şekilde sürecin tamamlanmasını istediklerini dile getirdi.

“Amca Sen Ne Düşünüyorsun bu Çözüm Süreci İle İlgili?” diyerek kendisine seslenen Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’ye “Terörün bitmesini istiyoruz ama. Şehitlerimizin kanı da yerde kalmasın” diyen yüreği yaralı baba Celalettin Kayaca’nın bu feryadını umarız süreçte etkili, yetkili kurumlar yeterince kulak verir.