Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde Nevşehirli oldukları bildirilen 29 yaşındaki kadın, kendisini döven eşini uyurken başına piknik tüpüyle vurduktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyü nüfusuna kayıtlı Gurbetçi Ailenin büyük dramı...

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi 12. Sokak no:15/1 adresinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, yaklaşık 14 yıldır evli oldukları öğrenilen Damla Kutulu ve eşi Adem Kutulu birbirleri ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Adem Kutulu eşini darp etti. Aradan biraz zaman geçtikten sonra ise uykuya daldı. Ancak daha öncede eşi tarafından defalarca darp edildiği ileri sürülen Damla Kutulu uyuyamadı. Saatler gece 02.30 u gösterdiğinde kalktı ve yatakta uyuyan eşinin yanına gitti. Eline geçirdiği Tüple eşinin kafasın bir iki defa vurdu. Ardından mutfağa giderek bir bıçak aldı ve odaya girip e eşini defalarca bıçakladı.

 

KAÇMAYA HAZIRLANIYORDU

Ardından paniğe kapılan Damla Kutulu, kaçmak için valizlerini hazırlamaya başladı. Ancak çift arasında akşam saatlerinde olan kavgayı haber alan Adem Kutulu’nun kardeşi çiftle konuşmak için eve geldi. Evdeki durumu gören ve yengesinin kaçmak için bavulunu topladığını fark eden kayınbiraderi hemen durumu polise bildirdi. Polis kısa sürede olay yerine gelerek önce evde bulunan çiftin 11 ve 13 yaşındaki 2 kız çocuğunu dışarı çıkardı. Ardından eşi tarafından darp edildiği için yaraları bulunan Damla Kutulu’yu alarak önce hastaneye götürüp tedavi etti. Ardından gözaltına aldı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eşinin başına tüple vurduktan sonra defalarca bıçaklayıp ölümüne neden olan Damla Kutulu’nun, emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Adem Kutulu’nun cansız bedeni ise otopsi için Kocaeli Asri Mezarlık morga kaldırıldı. Polis Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaklaşık 15 senedir evli olan çiftin maddi sorunlar nedeniyle sürekli tartıştıkları ve Adem Kutlu.’nun eşini sürekli darp ettiği öne sürüldü.

Eşini öldüren Damla Kutlu’nun emniyetteki ifadesinde ise eşiyle sürekli tartıştıklarını ve eşinin kendisini darp etmesinden bıktığını söylediği öğrenildi.

Çiftin 11 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğunun ise Sosyal Hizmetler Kurumu tarafından alındığı belirtilirken Damla Kutlu’nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Adem Kutlu’nun cenazesi ise yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere memleketi Nevşehir’e götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kocaelide pazarcılık yaptığı belirtilen ve Hayatını kaybeden Adem Kutulu'nun cenazesi yarın sabah Nevşehir 'in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyüne getirilerek buradan toprağa verileceği bildirildi. Allah rahmet eylesin...