Genel Başkandan Özel Teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz aylarda nüfusuna göre kan bağışı oranıyla Ülkemizin en önde gelen illeri arasına giren Kızılay Kan Merkezinin gayreti Kızılay Genel Merkezinden teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz gün Kayseri ilinde gerçekleştirilen Kızılay Bölge Toplantısına katılan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın elinden teşekkür plaketini aldı.

Söz konusu başarının Nevşehir halkının olduğunu belirten Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Sayın Genel Başkanımızın tüm Nevşehir halkımıza büyük bir teşekkürü var. Sayın Genel Başkanımız nüfusuna oranla kan bağışı konusunda ülkemizin önde gelen illeri arasında her zaman kendisine yer bulan Nevşehir’e, Nevşehirlilere teşekkür etti. İlimizde kan bağışının bir insanlık görevi olduğunun bilinci ile konuya büyük bir hassasiyet gösteren Nevşehir halkımıza bizlerde bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ellerinden aldığımız o plaketi de tüm halkımıza ve özellikle kan bağışçısı hemşehrilerimize ithaf ediyoruz” diye konuştu.