120 yatak kapasiteli Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 50 yatak kapasitesi daha artırılarak kapasitesi 170’e çıkartıldı.

Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi EK 50 Yatak ve Yenilenen Tedavi Üniteleri hizmet binası resmi açılışına Nevşehir Vali Vekili ahmet Soley, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammed Çömçe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Fatih Aral katıldı.

Kurdele kesme töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk yaptığı açılış sonrasında; "Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ek binamızın açılışını yaptık. Allah Devletimize hükümetimize zeval vermesin. Bugün Adalet için yürüyenler Genel Müdürken bu hastanemizin açılmasına izin vermemiştir. Takdir yüce Milletimizindir. Onların hayalleri bizim hızımıza yetişemez..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize bağlı 50 yataklı ek hastanemizin açılışını hep birlikte gerçekleştirdik.15 yıldır herkes için ulaşılabilir, nitelikli sağlık hizmetini Nevşehir 'imizde ve ülkemizin her yerinde olmasını sağladık.170 yatak kapasitesine çıkan hastanemizde Türkiye'nin her köşesinden gelen misafirlerimize modern ve kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz. Otel konforundaki hastane odalarımızla, fedakar sağlık çalışanlarımızla, teknolojik alt yapımızla sağlıkta dönüşümü birlikte yaşadık. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye sağlıklı yarınlar için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise,120 yatak kapasiteli Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz 50 yatak kapasitesi daha artırılarak kapasitesi 170’e çıkartıldı. ek hizmet binasının Nevşehirlilere , Kozaklılı hemşehrilerimize ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün yaptığı duaların ardından Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi EK 50 Yatak ve Yenilenen Tedavi Ünitelerinin resmi açılışı Nevşehir protokolü tarafından kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

Açılış sonrası ek hizmet binası gezildi.