NEVŞEHİR(MHA) Son yıllarda yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi görmeye başlayan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kür Merkezinde zaman zaman hastalara moral geceleri düzenleniyor.

Hastane kafeteryasında, hastalara ve refakatçilere Çiğ köfte ikramı eşliğinde moral gecesi düzenlendi.  

Programın açılışını Yenimahalle Cami İmamı Enes Başer, beraberindeki ekiple birlikte Kura’nı Kerim tilaveti ve okumuş olduğu kasideler ile yaptıktan sonra, Hastane Yöneticisi Dr. Atikullah Ghiasee konuşma yaptı.

Ghiasee konuşmasında “Hastalarımızın morali bizim için her şeyden önce gelmektedir. Keşke Kozaklıya daha önceden gelip, sizlere daha öncesinde hizmet etme imkanım olsaydı ama nasip bu günlere imiş olsun buna da şükür. Yemiş olduğumuz bu çiğ  köfteler inşallah sizlere şifa vesilesi olsun.” İfadelerine yer verdi.

Moral gecesinde daha sonra ise Hastane teknik servis personeli Karahan Uzun ve Hemşire Barış Yılmaz’ın çalmış olduğu bağlama eşliğinde hastane temizlik personeli Sedat Metin’in terennüm ettiği türküler ile hasta ve refakatçilerimiz güzel vakit geçirdiler. Programın sonunda hastalar programdan son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.