NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkez ve ilçelerdeki kredi kefalet kooperatiflerinin yılda bir kez yaptıkları olağan genel kurulları süreci başlıyor. Nevşehir Merkez Kredi ve Kefalet Kooperatifinde olağan genel kurul 22 Şubat 2015 tarihinde yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, 22 Şubat 2015 Pazar günü Saat 11.00’ de Esnaf Sarayında yapılacak olan genel kurula tüm kooperatif üyelerini davet etti.

1 Yıllık faaliyet raporunun yanı sıra Bilanço, Gelir – Gider ve Denetim Raporlarının okunarak ayrı ayrı oylanması ile başlayacak olan genel kurul gündeminde daha sonra 2015 Yılı tahmini bütçesi ele alınacak.

Yönetim ve Denetim kurulu üyelerinin aylık huzur hakkı ve yolluklarının belirlenmesi ile devam edecek olan olağan genel kurul toplantısında ayrıca denetim kuruluna 2 asil, 2 yedek üye seçimi de gerçekleştirilecek.

Toplantının son bölümünde kooperatif  takibindeki kredi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin uygulamanın genel kurulun bilgisine ve onayına sunumu yapılacak.