Ay Yapım’ın, Star’da dün akşam ilk bölümü ile ekrana gelen, başrollerini Barış Arduç, Burcu Biricik,   Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü’nün yer aldığı yeni dizisi‘Kuzgun’, Twitter’da, Türkiye gündeminde 2.sıraya, dünya gündeminde ise 9. sıraya kadar yükseldi ve  sosyal medyada  uzun süre konuşuldu.

Dakikada 6 tweetin atıldığı dizide Barış Arduç’un türkü  eşliğinde ekrana gelen dövüş sahnesi izleyenler tarafından  çok beğenildi.

Sosyal medyada çok konuşulan dövüş sahnelerinin koreografisini ve yönetmenliğini Uğur Yıldıran yaptı. Bar baskını sırasında Yurtseven Kardeşler’in yorumuyla çalan Enstrümantal ‘Hüdayda’ türküsü de çok konuşuldu.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı ‘Kuzgun’un, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.                                            

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan dolu yeni bölümü ile 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

‘Kuzgun’ Dövüş Sahnesi için TIKLAYINIZ;

Kuzgun dizisi Nevşehir ilimizde çekiliyor. Nevşehir ili sınırları içerisinde yer alan Kapadokya bölgesinde çekilen Kuzgun dizisi en güzel mekanları gözler önüne serdi.

Kapadokya bölgesi diye adlandırılan bölgede Göreme, Ortahisar, Ürgüp, Avanos, Uçhisar gibi Nevşehir ilçeleri bulunuyor.

Kapadokya bölgesi doğa harikası peri bacaları nedeniyle her yıl milyonlarca turisti bu bölgeye çekiyor. Ayrıca uçan balonların oluşturduğu görsel şölen ve güneşin doğuşu için de bu bölgeye akın eden binlerce insan bulunuyor.