Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray Belediyesi bir önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ile Avanos ilçesine bağlı kapanan Mahmat Belediye'sinin Başkanı Faruk Ceylan Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber İnternet gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Nevşehir İlimiz ile tüm bölgeden ilçe , belde ve köylerimizden anında sıcak haberlerle tüm gelişmeleri bizlere duyuran ve bütün Dünya'daki Nevşehirlilerin ortak sesi olarak başarılı bir yayın anlayışı gerçekleştiren www.fibhaber.com Ailesini bu başarısından dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Nevşehir FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece merkez değil tüm ilçe ,belde ve köylerden haberlere geniş yer verildiğini, il merkezi haricinde tüm ilçe ve beldelerde yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarıldığını ifade etti. 

Nerede o eski dostlar?

Eski Başkan Ceylan, ziyarette Bürokratların ve Belediye Başkanı arkadaşlarıyla dostlarının vefasızlığından yakındı. 2000 nüfusun altında yer alması hasebiyle Belediyemiz kapanıp kasabamız köye dönüşünce ben eski mesleğime geri döndüm. Beni şuana kadar geçen bu süreçte en çok dostlarımın başka bir değişle dost bildiğim insanların ve bürokrasinin eski dostların vefasızlığı üzdü.
 
- Ben Belediye Başkanlığımda nasılsam öncesi ve sonrasında da aynısıydım hiç değişmedim. Fakat şu kısa sürede yaşadıklarım beni ziyadesiyle üzdü. Ve bana çok büyük bir ders verdi. Demekki herşey Ye kürküm Ye'ymiş... Bu süreç bana çok büyük bir ders verdi. Ben değişmedim ama ne yazıkki değişenlerin yalancı dostluklarını öğrendim. Unutulmasın ki makamlar mevkiler hep geçici ,kalıcı baki olan tek şey ise İnsanlık dedi.
 
 "Aslında Başkan Ceylan'ın tek beklentisi Aranıp sorulmak hatırlanılmaktan başka bir şey değildi. Eee haksızda sayılmazdı hani... "


Gurbete Selam Dayanışmaya Devam...!

Mahmat eski Belediye Başkanı Faruk Ceylan ;Malumunuz bizim Avrupa'da çok sayıda hemşehrimiz yaşıyor.Ve memleket özlemlerini ve haberlerini sürekli olarak izledikleri www.fibhaber.com dan takip edip öğreniyorlar. Buradan sizler aracılığınız ile Tüm saygı değer gurbetçilerimize selamlarımı iletiyorum.Allah nasip ederse 1 ay sonra Ocak 2016 gibi Almanya ya gideceğim. Burada değerli hemşehrilerimle , gurbetçilerimizle buluşarak özlem gidereceklerini dile getirdi.

Kritik Bir Süreçten Geçiyoruz...

Sulusaray bir önceki Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak da , Şuan Aktif olarak siyasette değilim. Gelişmeleri normal vatandaş gibi bende Sadece dışarıdan izliyorum.  Çekişmelerden ve polemiklerden uzak bir şekilde, sadece izlemekle yetiniyorum. Ülkemizinde Nevşehirimizinde huzura ve birlikteliğe şuan her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Çok kritik , önemli bir süreçten geçiyoruz Rabbim Ülkemiz ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun. " dedi

Samimiyet ve Hizmet Vurgusu...!

Sivil yaşamında bir çok ülke görmüş ve Engin tarih bilgisiyle koyu bir sohbete dalan Eski Başkan Yalbırdak, Başkanlığı döneminde memleketime hoş bir seda bırakabildeysek ve bunu başarabildiyesek ne mutlu bize.
Kasabamız ve halkımız şahsım nazarında benim için anlatılmaz bir yeri var. Zira Sulusaray sevdamız bizim için hiç bir zaman bitmeyen bir aşk. Memlekete hizmet için illa başkanlık yapmak gerekmiyor. Samimiyet ve hizmetin olduğu her yerde varım dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada Kasabamız konusunda üzerimize düşen ne görev varsa hazırım dedi.

Buradan tüm gurbette yaşayan Sulusaraylı hemşehrilerine de selam, sevgi ve saygılarını yollayan Yalbırdak, Vatan mevzu bahis olduğunda gerisi teferruattır dedi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı Başkanlara gazete hakkında bilgi verdi. Çapacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Eski Başkanlar Yalbırdak ve Ceylan'a teşekkür etti.

Sulusaray Belediyesi bir önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ile 
Avanos ilçesine bağlı kapanan Mahmat Belediye'sinin Başkanı Faruk Ceylan, FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sohbet havasında geçen konuşmanın ardından,www.fibhaber.com internet gazetesi ekibimize çalışmalarında başarı dileyerek gazetemizden ayrıldılar.