İş Adamı ve NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce Avanos Kızılırmak kenarındaki bağ evinde NTSO Yönetim kurulu üyesi Nevşehirli iş adamlarına özel yemek verdi.

Oldukça samimi bir ortamda önce Yemekler yenildi ardından koyu bir Nevşehir konulu sohbetin ardından Yatsı namazını da birlikte cemaat olarak eda ettiler. Namazla birlikte gerek Ülkemiz gerekse Nevşehirimiz için dualar edildi.

Nevşehir Birlik ve beraberliği adına dilek ve niyetlerin ardından oldukça hoşnut bir şekilde ayrılan NTSO Yönetimi bu tür motive edici dayanışma artırıcı aktivitelerin devam edeceğini belirttiler...

Kapadokya Yılın Enleri anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Anadolu Kaplanı Seçilen NTSO
 Başkan Vekili ve Saygın İş Adamı Mehmet Ali Öbekli Nevşehirimiz özlediği tabloya inşallah tüm şehir kenetlenerek hep birlikte el ele vererek ulaşacağız dedi.
Ne varsa "Nevşehir'in Dabanında" kendi öz evlatlarında var diyen Öbekli Meclis Başkanımız Sayın Seyit İnce ye de böylesine güzel bir gün tertip ettiği için teşekkür etti.

Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Genç İş Adamı Seçilen NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güner ise bu memleket bizim ve hepimizin bu memlekete bir vefa borcu var.El ele gönül gönüle küslük kırgınlıklara fırsat vermeden Başta Oda Başkanımız Sayın Arif Parmaksız ve Meclis Başkanımız Seyit İnce ile birlikte biz Yönetim Kurulumuz gerek odamızı gerekse kentimizi layık olduğu yerlere taşımaya kararlıyız dedi.

Kapadokya Yılın Enleri anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Spora Destek Ödülüne layık görülen Efsane Başkan Necmi Cantekin de şehrimize artık bir profosyonel takım oluşturmanın zamanı geldi.Tüm şehri motive edecek gençlerimizi spora teşvik edecek Güçlü Nevşehirsporumuz için 7 den 77 ye herkezi Nevşehirspora destek vermeye davet ediyorum dedi.

Resimde görünen tablo aslında NEVŞEHİR Geleceği için oldukça umut verici.Buradan Başta NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız Meclis Başkanı Seyit İnce Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz. Bu Memleket sizden çok şey bekliyor ....