Uzun zamandır devam eden çalışmaları takip etmek için Ortahisar’a gelen MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat ve Genel Müdür Muavini Eyüp Erduran, Başkan Ali İhsan Özendi’yi makamında ziyaret etti.

1 milyon 400 bin TL ihale bedeli ile ihaleyi alan Anonim Elektrik A.Ş tarafından sürdürülen çalışmalar; elektrik hattının yet altına alınması , çevre yolu ışıklandırılması , trafoların değişimi gibi köklü ve maliyetli değişimleri içeriyor.

Ortahisar’a yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Genel Müdür Muhittin Murat ve heyeti yapılan çalışmaları dolaşarak incelemelerini tamamladı. Orahisar ile ilgili yapılan tüm yatırım ve hizmetlerin yakından takipçisiyiz diyen Genel Müdür Muhittin Murat ; “ Ortahisar bir turizm kasabası olma yolunda hızla ilerlerken bizde bu güzel kasaba için MEDAŞ ailesi olarak elimizden geleni yapacağız dedi. ”Bunun yanında Başkan Ali İhsan Özendi ‘nin aynı çalışmanın genişletilmesi yönündeki talebini alarak proje kapsamını 300 bin TL genişletti. 

Başkan Ali İhsan Özendi "Ortahisar Belediyesi olarak şimdiye kadar beldemizi daha modern, sosyal ve gelişmiş bir kasaba haline getirebilmek için tüm kurum ve kuruluşlarla karşılıklı işbirliği ve uyum içerisinde çalışmaktayız. Elektrik kurumu olan Medaş Genel Müdürü Muhittin Murat ve Genel Müdür Muavini Eyüp Erduran yapmış oldukları önemli yatırımlarla verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor ve tüm Ortahisar halkı adına proje kapsamının daha da genişletilmesini diliyorum. ”dedi 

MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat , Ürgüp İşletme Mühendisi Taner Kotil ve Anonim Elektrik Şirket Sahibi Abdurrahman Küçük plaketlerini alarak Ortahisar’dan ayrıldılar.