"Mehm-ET" Et Mangal Restaurant 2. Şubesi 2000 Evler Mahallesi 33. Sokakta düzenlenen açılış programı ile Nevşehirlilerin hizmete girdi.

Açılış törenine, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata,  Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Göncü, Mehm-ET" Et Mangal işletmesinin 2. Şubesi açılışına katılarak işletme sahipleri Ergün Kızılboğa ve Mehmet Taş'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca’nın yaptığı duanın ardından 2000 Evler Mahallesi 33. Sokakta bugün hizmete kazandırılan Mehm-ET" Et Mangal 2.şubesi, protokol üyeleri ve davetliler tarafından hizmete açıldı.

İşletme sahipleri Ergün Kızılboğa ve Mehmet Taş yaptığı açıklamasında; 'Açılış törenine katılım gösteren değerli protokolümüze ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir'de lezzetin yeni adresi "Mehm-ET Et, Mangal" Restaurantımızın 2. Şubesine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz' dediler

Nevşehir'de Bursa İskender, 'Mehm-ET' Et Mangal'da yenir... 

Bursa İskender, Akçaabat Köfte, Kasap Köfte, Tavuk Külbastı, Dürüm Köfte, Dürüm Tavuk, Et ve ete dair ne varsa herşey, çorbalar, Sıcak ve soğuk meze çeşitleri, bol salata ve içecek çeşitleri ile tüm üniversite öğrencilerimizi, ailenizi, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi gerçek et deneyimi için Restaurantımıza mutlaka bekliyoruz...

''Nevşehir'de ET'e Dair Eksik Olan Ne Varsa Ayağınıza Getirdik'' Hazır Mısın?” Öyleyse, zengin menü, bol çeşit, üstelik Lezzet garantisi ile "Mehm-ET Et, Mangal" Restaurantımıza tüm halkımızı bekliyoruz.

FİB Ajans organizasyon olarak yeni lezzet durağı 'Mehm-ET' Et Mangal 2.şubesi'nin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Mehm-ET" Et Mangal 2. Şubesi

2000 Evler Mahallesi 33. Sokakta hizmetine açılan Kalite, Hizmet ve Lezzet'in Nevşehir'deki yeni adresi Mehm-ET" Et Mangal 2.şubesi eşsiz lezzetleriyle müşterilerini bekliyor.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için : 0 384 214 12 12 

Gsm: 0 552 617 23 23 

Adres: 2000 Evler Mah.33. Sk... No: 20 NEVŞEHİR