Nevşehir'de lezzetin yeni adı: "Mehm-ET" Et Mangal Restaurant bugün düzenlenen görkemli törenle ve dualarla açıldı.

Açılış törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci, Belediye Meclis Üyesi Ünal Kalfaoğlu, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftci, NEVÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Bir önceki Dönem Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İş Adamları Remzi Acer, Osman Kadıoğlu, Mustafa Mıhçı, Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu, ile çok sayıda davetli katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra ; "Nevşehir'imizde artık bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz ilimizin dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahiplerini bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar.  Kendilerine bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.

Aileniz ve sevdiklerinizi Gerçek Et Deneyimine mutlaka bekliyoruz...

23 Yıllık tecrubemiz ile 2019 yılında Nevşehir’de eşsiz Adana Ve Doğu sofrası ile bir ilk olan "Mehm-ET Et, Mangal" Restaurantımızda, Adana Mutfağı, Sıcak ve soğuk meze çeşitleri, Serpme kahvaltı, çorbalar çeşitleri, tatlı çeşitleri ile geniş menü seçeniğini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

"Mehm-ET Et, Mangal" Garantisi ile Kalite, Hizmet ve Lezzet'in adresi Yeni Kayseri Caddesi Hükümet Konağı Karşısında hizmetinizde...

''Nevşehir'e Eksik Olan Adana Sofrasını Getirdik'' Hazır Mısın?” Öyleyse, Zengin menü, bol çeşit, üstelik Lezzet garantisi ile "Mehm-ET Et, Mangal" Restaurantımıza tüm halkımızı bekliyoruz.

Mehm-ET Et Mangal, Testi Kebabı, Nevşehir Tava, İskender Kahvaltı Salonu

Rezervasyon ve detaylı bilgi için : 0384 212 24 25

Telefon: 0384 213 07 05

Gsm: 0545 785 08 87

Adres: Yeni Kayseri Caddesi Hükümet Konağı Karşısı No: 45 Nevşehir