MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol siyasetin erkek gibi dürüstçe yapılması gerektiğini belirterek, 17-25 Aralık sürecinin her yönden aydınlatılması gerektiğini söyledi. Nevşehir Radyo Mega’da Serhat Uzun yönetiminde Gazeteci Murat Düşmez’in hazırlayıp sunduğu, ‘Günlük Seçim Özel’ programında gündeme dair sorulara cevap veren Varol, 13 yıllık AKP iktidarına da eleştiriler getirdi.

MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol siyasetin erkek gibi dürüstçe yapılması gerektiğini belirterek, 17-25 Aralık sürecinin her yönden aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Nevşehir Radyo Mega’da Serhat Uzun yönetiminde Gazeteci Murat Düşmez’in hazırlayıp sunduğu, ‘Günlük Seçim Özel’ programında gündeme dair sorulara cevap veren Varol, 13 yıllık AKP iktidarına da eleştiriler getirdi.

AK Parti iktidarının hizmetlerini gerek Türkiye ve gerekse Nevşehir’de takdir ettiklerini belirten, MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol, “Ama görünen o ki, bu hükümet 17-25 Aralık sürecinde boğazına kadar pisliğe batmıştır. Bundan aklanmanın yolu da ‘Yüce Divan’dır. Yüce Divan için mecliste komisyonlar kurulmalı ve adı geçen bakanlar Yüce Divan’a sevk edilmelidir. İktidarın ‘İstense bu bakanlar mahkemeye verilebilirdi ama vermediler’ söylemi insanları yanıltmaktan başka bir şey değildir” dedi. MHP iktidara hazır değil diyenlere de anlam veremediklerini belirten MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol, “AKP daha yokken pek çok hizmeti biz yaptık ve tamamladık. Ama maalesef unutturulmaya çalışılıyor. Tamamen algı operasyonudur yapılanlar. Nevşehir’de 3-0 hesabı yapanlara karşı, bizimde 2-1 MHP hesabımız var. Vatandaşlarımıza güveniyoruz” dedi. 1 Kasım’da seçmenlerin mutlaka sandığa giderek kimsenin etkisi altında kalmadan oylarını kullanmalarını isteyen MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol, “Bir oydan ne olur demeyin, mutlaka oyunuzu kullanın” dedi.