NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliği ile Özel Kapadokya Hastanesi arasında imzalanan anlaşma ile sendika üyeleri hastanenin sunduğu hizmetlerden % 20 indirimle yararlanabilecek.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ve Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Fatih Yakut arasında imzalanan anlaşmaya göre hastane Memur-Sen üyelerine randevularda kolaylık sağlayacak, fark ücretini % 20 indirimli alacak, SGK kapsamına girmeyen diyetisyen, Psikolog, Epilasyon, Cilt bakımı ve Ozon tedavisi uygulamalarından % 10 indirim uygulayacak.

1 Yıllığına uygulanacak indirimden Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Nevşehir ili genelindeki yaklaşık 5 bin dolayında sendika üyesinin yararlanması hedefleniyor.

Söz konusu uygulamadan, Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Büro Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Birlik Haber-Sen, Bayındır Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen, Kültür Memur-Sen ve Emekli Memur-Sen üyeleri ile eş ve çocukları yararlanabilecekler.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, söz konusu anlaşmadan ve sendika üyelerine sağlanacak olan indirimli sağlık hizmetinden dolayı Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Fatih Yakut başta olmak üzere hastane yönetimine teşekkür etti.