Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşer ''Anneler Günü'' nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti.

 

''Bilindiği üzere Mayıs ayının 2. Pazar günü tüm dünyada "Anneler Günü" olarak kutlanmaktadır. Sevginin, şefkatin, sabrın eşsiz timsalleri olan annelerimizin, üzerimizdeki emeklerinin ne denli büyük olduğu herkesin bildiği bir gerçektir.

 

Anneler bizim en değerli varlığımızdır. Bizleri dünyaya getiren, yaşama hazırlayan ilk öğretmenimiz onlardır. Bizim için her türlü fedakârlıkta bulunarak, her şeyden sakınan, sevgi, şefkat ve merhametini bizden esirgemeyen annelerimizin hakkını ödemek elbette mümkün değildir. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.

 

Onların değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir görevdir. Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin "Anneler Gününü" kutlar, sağlık ve esenlik dilerim."dedi