MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel TAŞCI’dan destek

“Nevşehir O(s.a.v)’nu Okuyor” projesi kapsamında MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel TAŞCI beyi makamında ziyaret ettik. Projemiz hakkında detaylı bilgiler verdik.

MHP İl Başkanımız; böyle bir projeyi gerçekleştirdiğimiz için Nevşehir Eğitime Gönülverenler Derneğini canı gönülden kutladığını ifade etti. Parti olarak milliyetçi ve mukaddesatçı bir parti olduklarını, mukaddesatçı özelliklerinin daha önde olduğunu, bu bağlamda böyle bir girişime çok sevindiklerini, çocuklarını da bu yarışmaya teşvik edeceğini ifade etti. Toplum olarak Peygamber Efendimizin hayatını öğrenip, onun ahlakı ile ahlaklanmaya çok ihtiyacımız olduğunu, bu eksikliği gidermek adına yapılan bu çalışmamıza şahsı ve teşkilatı adına gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

 

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet GÖKTAŞ’dan destek

Projemizin daha geniş kitlelere duyurulması amacıyla yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet GÖKTAŞ beyi ziyaret ettik.

Projemiz hakkında bilgi verdiğimiz ziyarette; bu girişimin bir sivil toplum kuruluşu tarafından gerçekleştirilmesinin ve toplumun her kesimine hitap etmesinin çok önemli olduğunu, Peygamber Efendimizin hayatının okunup öğrenilmesinin kimseye bir zararının olmadığını, Efendimizin hayatını kronolojik olarak bilmenin yanında nasıl bir yaşam tarzı olduğunun bilinmesi gerektiğini ayrıca bu kapsamda insanların okumaya teşvik edileceğini ifade etti. Böyle bir girişimde bulunduğumuz için teşekkür ettiğini ve projemizi il örgütü olarak desteklediklerini ifade etti.

 

Başvuru Sayısı

28 Ocak Pazartesi günü itibariyle toplam 4038 kişi yarışmaya başvurmuştur.

 

Nevşehir Merkez           2725 başvuru

Acıgöl  122 başvuru

Ürgüp   257 başvuru

Hacıbektaş       27 başvuru

Gülşehir            254 başvuru

Avanos 106 başvuru

Derinkuyu         65 başvuru

Kozaklı 482 başvuru

TOPLAM:         4038 başvuru