AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman SOYLU ve eczacı Milletvekilleriyle birlikte 20 ilimizin Eczacılar Odası temsilcilerimizin katılımıyla eczacı meslektaşlarının görüşlerini almak, istişarelerde bulunmak ve sorunlarına çözüm önerileri sunmak için Sosyal Güvenlik Kurumunda  “ Eczacı Çalıştayı” nda bir araya geldiler.

                  Toplantıda söz alan AÇIKGÖZ: ” AK Parti iktidarıyla ilaç kuyrukları son buldu. Vatandaşlarımız kaliteli sağlık hizmetlerini evlerinde ve hastahanelerimizde dünya standardının üzerinde aldı. Eczacı meslektaşlarımız olarak, sağlıkta paydaşlarımız olarak sizlerin emeği çok büyük. Bugün burada sizlerin görüş ve önerilerini dinliyor, sorunların çözümü hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize ve siz değerli katılımcı meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Eczacıların maddi ve kurumsal iyileştirilmeleri için 14 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Sizlerin desteği ile iyileştirmelerimizi en kısa sürede hizmetinize sunacağız.

               Sağlık hizmetlerimizin temel birimini oluşturan meslektaşlarımıza fedakârca çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyor, ülkemizin en uç kısmına kadar bu hizmeti sağladıkları için ayrıca minnettarlığımızı da ifade ediyorum.” dedi.
                 
Gün boyu çeşitli toplantılarla ilerleyen çalıştay, eczacıların geleceği için önemli ve verimli bir çalışma olarak tamamlandı.

IMG_2120
IMG_2073
IMG_2089
IMG_2076
IMG_2113