Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek , Nevşehir gündemin adresi FİB Haber  İnternet gazetemize ziyarette bulundu. 

Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'i karşılayan gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.  

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek: “Basın bizim sesimizi vatandaşa ulaştıran önemli bir araçtır.” dedi.

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan gazete ve gazetecileri önemsediğini belirten Şimşek, “Göreve geldiğimden bu yana gazeteci arkadaşlarımız bizimle ilgili güzel haberler yaptılar. Nevşehir eğitimine bu zamana kadar gazeteci arkadaşlarımız gerçekten çok katkı verdiler. Bu katkının artarak devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılında da el birliği ile Nevşehir'imizin eğitimini aldığımız yerden daha üst seviyelere çıkartacağız. Bunun için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var” dedi. 

            Gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysalda, Osman Şimşek'e  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘”Biz yapılacak olan bütün yararlı işlerde eğitimin yanındayız.

Hepimizin amacı Nevşehirimizin  daha iyi yerlere gelebilmesidir. Amaç ortak olunca ortada herhangi bir sorun kalmıyor.  Eğitim bir ülke için çok önemlidir. Eğitimi düzgün işleyen ülkeler ekonomi açısından da büyük başarıya ulaşmışlardır. Ülkemizdeki bütün sıkıntıların başında da eğitimsizlik gelmektedir. Ne zaman biz eğitimimizde çocuklarımızı kabiliyetlerine göre mesleki ve üniversite yolunda iyi bir eğitime tabi tutar bu yolda başarıya ulaşırsak işte o zaman ülkemizde birçok sorunları kökünden halletmiş oluruz. Milli eğitim müdürü olarak FİB Haber.Com İnternet gazetemize yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Başarılı çalışmalarnızda kolaylıklar diliyoruz İnşallah hedefleriniz gerçekleşir” dedi.