1960 Nevşehir Doğumlu olan Emekli Devlet Memuru Mustafa Aykemez,1967 yılından beri 50 yılı aşkın süre ikamet ettiği mahallenin ilk sakinlerinden biri olarak Emek Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

“Mahallemize muhtarlık bürosu açacağım”

Maaş için değil halka samimiyetle hizmet için aday olduğunu belirten Mustafa Aykemez, seçildiği takdirde ilk işinin muhtarlık bürosu açmak olduğuna dikkat çekerek, “Mahallemizde muhtarlık bürosu yok. Bütün mahallelilerimizin bilgilerini, hangi evde yatalak, yardıma muhtaç vatandaşlarımız ve yahut hasta var ise bilgisayar sistemine taşıyacağım. Tüm ailelerimize çıkan herhangi bir devlet desteklemesini, çıkan bir takım önemli kanunları telefonlarına tek mesajla duyuracağım ve muhtarlıkla olan gerekli işlemleri konusunda üzerime düşeni özveri ile yapacağım.Bizim amacımız Nevşehirimizn güzide semtlerinden Emek Mahallemiz için taş üstüne taş koymak.” ifadelerini kullandı.

Aykemez Devlet kurumlarıyla olsun STK ve Belediye ile ilgili diyologlarıyla olsun mahallemize en güzel hizmet akışının sağlanması için çaba sarf edeceğini belirtti.

Emek mahallesinde hemen herkesin yakından tanıdığı ve mahallenin sevilen sayılan ismi olarak Mustafa Aykemez, tüm Emek Mahallesi sakini vatandaşların desteklerini istediğini belirtti.

İşte Azalarımız:
Kemal Yurtbilir
Durmuş Akyıl
Fevzi Köse
Yunus Özden
Mustafa Dirikoç
Halil İbrahim Gürtemel
Faruk İzci
Nuri Solmaz