Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olan bayramların doyasıya tadının çıkartılması gerektiğini söyledi.

 Nevşehirli hemşerilerim başta olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramını kutlayan Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da bilinen bayramların, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günleri olduğunu vurguladı.

Başkan AK, Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da değerlendirilebilecek dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’nın tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşların kutlaması çağrısında bulunan Ak, Açılamasında şunları kaydetti. “Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye perçinlendiği böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın, kalplerinde sevgi seline dönüşerek, kutlamalarını temenni ediyorum. Allah’ın inanan insanlara, bir ve beraberliklerini güçlendirmeleri, çaresiz, yardıma muhtaç nice insanları hatırlamalarına da bir vesile olacağına inandığım böylesine anlamlı günleri vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde değerlendirerek geçirmelerini diliyor, başta Nevşehirli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam Dünyasının Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”