Geleneksel Mustafapaşa iftar sofrası Mustafapaşa İlköğretim okulu bahçesinde düzenlendi. Düzenlenen iftara yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Mustafapaşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti Nevşehir milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ürgüp Cumhuriyet baş savcısı Hüseyin Özdemir, Ürgüp AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve Mustafapaşa Belde Başkanı Mustafa Ak, Mustafapaşa Belediye meclis üyeleri ile Mahalle muhtarların yanı sıra kasaba halkı katıldı.

Başkan AK,” Mustafapaşa Kasabasında sizlerle bir araya gelmenin sevincini ve heyecanını yaşadığını belirterek “Sosyal hayatımızda sorumluluk, sabır, fedakârlık, paylaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı, toplum olarak bizleri manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde, kutlamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı’nın ülkemize, insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diliyorum. Yine bu samimi duygular içerisinde; Mustafapaşa vatandaşlarımızın, sizlerin bayramlarını en iyi dileklerimle kutlarken, bayramın yuvalarınıza huzur, sıhhat ve mutluluklara vesile olması dilerim” ifadesini kullandı.