NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Nar Kasabasında belediyenin projesi ve Avrupa Birliği fonlarının desteği ile ikinci bahar evi açılacak.

Günümüzde huzur evi olarak adlandırılan yaşlı insanların hayatlarının sonbaharında sakin ve huzurlu bir hayat sürmelerini istediklerini belirten Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, Avrupa Birliği fonlarından karşılanacak olan 25 yataklı ikinci bahar evinin kısa zaman içerisinde belde de hizmete başlayacağını belirtti.

Nar belediyesi gibi küçük bir belediyenin bu tür Avrupa Birliği fonlarından desteklenecek bir projeyi üretmesinin önemine de dikkat çeken Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, “Belediye olarak çok büyük bir olasılıkla Avrupa Birliğinden destek göreceğini umduğumuz projemiz sayesinde beldemizde bulunan yaşlılarımızın hayatlarının son deminde huzurlu bir hayat sürmelerini amaçlıyoruz. Bu nedenle gerek mimar ve mühendis arkadaşlarımızın katkılarıyla gerekse bu projelerden anlayan yakın dost ve arkadaşlarımızın da desteğiyle yaptığımız projeyi en kısa zamanda beldemize kazandırmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.