NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra Üniversite yönetimi, fakülte ve yüksek okulların dekanlarının da katılması beklenen bayramlaşma kokteyline Üniversitenin akademik personelinin de katılmaları da bekleniyor.
 
Kurban bayramı münasebetiyle Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde bayramlaşma ve kokteyl programı 29 Eylül 2015 Pazartesi günü Saat 17.00’da Rektörlük önü havuz başında gerçekleştirilecek.


Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla bir bayram kutlama kartı hazırlatan ve Nevşehir’deki protokol mensupları başta olmak üzere pek çok kimseye bu kartın ulaştırılmasını sağlayan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, son dönemlerde yaşanan terör olaylarına atıfta bulunarak birlik ve beraberliğe ülke insanının büyük ihtiyaç duyduğuna değindi.

Kılıç; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde dostluğa, kardeşliğe ve insanlığa hizmet edenler iyi hatırlanırlar. Kurban bayramınızı kutlar, huzur ve esenlikler dilerim” ifadelerinde bulundu.