Genç Nevşehirliler Derneği 'Doyumsuz Sohbetler' dizisine devam ediyor. Bu akşam saat 21.30 da İstanbul Eski Vali Yrd. ve NEVBİAD Başkanı Kazım TEKİN ile '' Pandemi sürecinde STK’ların geleceği  ''konulu canlı yayın programımızı gerçekleştirdi.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca söyleşinin moderatörlüğünü yaparken konuşmasına tüm hemşerilerimizin bayramını kutlayarak başladı. Ardından NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin İstanbul'da ki hemşehrilerine yakınlarını kaybettikleri için başsağlığı ve bayram tebriği ile devam etti.

Ardından Başkan Ağca, gündeme dair ve pandemi süreciyle ilgili sorularına geçti...

Sizce STK nedir? NEVBİAD neden kuruldu ne gibi faaliyetler yapıyorsunuz? Sadece İstanbul ve Nevşehir odaklı mı faaliyet yapıyorsunuz? 
Nitelikli STK, Nitelikli Gençlik, Nitelikli toplum sizce neyi ifade ediyor?

Pandemi süreci STK’ların faaliyetlerini ne kadar etkiledi? Sizce eskisi gibi faaliyetler yapabilecek miyiz? Pandemi sürecinde dayanışma, birlik ve beraberlik insanların gözünde STK’ların gerekliliğini hissettirdi mi? Bu süreçte STK’lara düşen görevler?

Tüm soruları teker teker cevaplayan NEVBİAD Başkanı Tekin, Genç Nevşehirliler ile ilgili görüşlerini dile getirerek sözlerine son verdi.

İşte bu keyifli ve son derece faydalı bilgilr içeren söyleşinin Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Dernek Başkanı Ziya Ağca ve Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile Koronavirüs sürecinde tanışmış olduğumuz alanında uzman, tecrübeli ve birikimli değerli hemşehrilerimizle canlı yayında program yapmayı düşündük. Düşündüğümüz projeyi değerlendirdikten sonra başlatma kararını aldık. Bu yayınlarda hem programa konuk ettiğimiz kişiyi yakından tanıtma ve alanında merak ettiğimiz soruları sorma imkanı buluyoruz. Kısaca evde kalmayı fırsata çeviriyoruz. Evinde dölek dur....