Nevşehir kadın derneği ve Nevşehir uyuşturucu ve madde bağılılığı ile mücadele dernek başkanı Makbule Atlı dernek yönetimi ile kurumlara ziyarete  başladı.

Başkan Atlı; "Yeni projeleri kabul gördü fakat korana virüs nedeni ile projelere başlayamadıklarını, okullar açılınca projeleri hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.  Bu kapsamda Sayın Valimizi,  İşkur Müdürümüzü, İl Müftümüzü, Gençlik Spor Müdürümüzü ziyaret ederek yeni projelerimizden ve proje çalışmalarımızdan bahsederek destek istedik ve ziyaretlerimiz diğer kurumlarda devam etmekte" dedi.

Ziyaretlerinde kısaca başarılı projelerden bahseden Dernek Başkanı Atlı, Projeleri kendi yazdığını ve koordinatörü olduğunu belirtti. Uygulanan Projelerimiz Eğitimden Alınmış Kız çocukları, Meme kanseri Erken tedavi, Erken evlilik Çocuk Gelinler, Aile içi Şiddetin Topluma Zararları bu hayat senin hedef sensin, minik adımlar okula yürüyor projeleri il ve ilçelerde başarılı şekilde uygulanarak hedeflerimize başarıya ile ulaşıldı projelerimize Valimiz, Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve Emniyet Müdürlüğü ile çeşitli kurumlar ve STK'lar destekledi. 

Ayrıca Nevşehir’in siyaset hayatında son 17 yıldır isimden sıkça bahsettiren Makbule Atlı, 2001 Yılında başlayan ve halen devam eden önemli bir azmi ve emeği ile de gündeme geliyor. 

17 Yılı aşkın zamandır ilimizde bir bayanın yaşı kaç olursa olsun isterse kendisini nasıl geliştirebileceğinin, azmederse neler yapabileceğinin canlı örneği olan Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele dernekler Başkanı olan MAKBULE ATLI Ankara’da Anadolu Kardeşlik teşkilatı konfederasyonu yönetiminde olan Atlı bir çok projeleri yazdı ve uyguladı Atlı bir çok başkalık görevlerinde bulundu bankadan emekli 60 eğitim sertifikası ve teşekkür belgesi 2 diplomaya sahip Atlı  bir çok projeler başarıları çalışmalar yaptı.