Nevşehir’de yurdun dört bir köşesinde yüksek öğrenimlerini sürdüren Üniversite öğrencilerine yardım amaçlı kurulan Anne Eli yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nevşehir NİSSARA AVM'de bulunan Gönül kahvesinde kahvaltıda buluştu.

Gönül Kahvesinde düzenlenen kahvaltılı proğrama, Anne Eli Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevgi Ay’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyesi ve derneğe destek veren bayanlar katıldı

Başkanlığını Sevgi Ay’ın üstlendiği Anne Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gönül veren gönüllü bayanlar Gönül kahvesinde  dernek tarafından yapılacak organizasyon ve çalışmalar da masaya yatırılarak, fikir alışverişi yapıldı.

Cumhuriyetin aydın, çağdaş ve mutlu bir geleceğe ilerlemesi için eğitimin şart olduğunu belirten Anne Eli Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Ay, eğitimli genç nesil sayısının artması ve kadınların en iyi şekilde eğitim imkanlarına kavuşabilmesine katkıda bulunmak için Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim görmekte olan öğrencilere destek vermek istediklerini belirtti. 

Nevşehir’de geçtiğimiz yıl kurulan ve öncelikle amacı Nevşehir’den yurdun dört bir köşesinde eğitim hayatını sürdürmek için Üniversite öğrenimi gören öğrencileri desteklemek olan Anne Eli yardımlaşma derneği Başkanı Sevgi Ay, “Derneğimizin kurulduğu günden bu yana bizlere destek veren, emek veren, çalışmalarımızda bizlere hep destek olan tüm bayanlara, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Dernek olarak bu yıl da öğrencilerimize imkanlarımız doğrultusunda burslarımızı vermeye devam edeceğiz” dedi.