AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Mehmet Yalçın, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

31 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçiminde Nevşehir belediye başkanı aday olmak için geçtiğimiz gün AK Parti il başkanlığına Aday adaylığı müracaatını yapan Yalçın açıklamasında; siyasetteki ve iş dünyasındaki deneyimini yıllardır yaşadığı memleketi Nevşehir için kullanma zamanının geldiğini söyledi.

"Gelişen, Değişen ve Büyüyen Nevşehir için çok özel projelerim var ve İşte bu projeleri gerçekleştirmek için adayım” diye konuşan Yalçın,yaptığı açıklamada "Nevşehir ilimize hizmet için göreve talip olduğunu söyledi.

Yalçın, "AK Parti'de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Bizde bu kutlu davada görev almak, Nevşehir ilimize hizmet edebilmek için göreve talibiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörü İbrahim Uysal'da Başkan Aday adayı Mehmet Yalçın'a başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Nevşehir olur” şeklinde konuştu.