Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Haluk Nur Baki Yurdu ve Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret ederek sahurda bir araya geldi.

İlk olarak 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Haluk Nur Baki Yurduna ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Arı, öğrenciler ve yurt yöneticileri tarafından kapıda karşılandı.

Daha sonra yurdun yemekhanesine geçen Arı, gençlerle sohbet ederek sahur yaptı. Öğrenciler ve yurt hakkında bilgi alan Arı, sahur sonrası öğrencilerin Kadir Gecesini tebrik ederek kendileriyle sahur sofrasında birlikte olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Yurt öğrencileri de, göreve gelmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen gençlik için yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Arı daha sonra Raşit Bey Mahallesi Dini İlimler Eğitim ve Uygulama Kampüsü içerisinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti.

Burada da öğrenciler ile birlikte çay içerek, kendisinin öğrencilik yılları ve yurt dönemi hakkında sohbet eden Arı, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Arı: “Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitimlerinizi sürdürebilmeniz için her türlü gayreti gösteriyoruz.Eğitim çalışmaları istikbalimizi çok yakından ilgilendirmektedir. Şehrimizde yapacağımız eğitim yatırımlarıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamlarına artı değer katmaya çalışıyoruz.” dedi.