Hemde Ramazan ayında Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan su kesintileri Nevşehirli vatandaşları çileden çıkardı.On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayında suları kesilen vatandaşlar Bir Müslümana böyle uzun ve zamansız ayrıca da habersiz su kesintisi caiz midir Sayın Ünver diyerek soran vatandaşlar Su kesintilerine karşı tepkilerini ayrıca Sosyal paylaşım sitelerinden Ünver’e ait hesabından bizzat kendisine seslenerek ver yansın ediyorlar.

 

Nevşehirli Vatandaşlarımızın Bu tepkilerine karşı Nevşehir Belediye Başkanı Ünver ise adresinizi verirseniz baktırırım muhtemelen ariza vardir iyi geceler demekle yetindi.

 

Nevşehir Belediyesinden Ramazan İşkencesi

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bazı mahallelerde ki su kesintilerine Nevşehirli vatandaşlardan büyük tepki geldi.

Çeşmelerinden sularının akmadığını gören vatandaş isyan etti; "Bu sıcaklarda, mübarek Ramazan gününde su kesintisi mi olurmuş!"

Ramazan ayında su kesintisi mi olurmuş …

     Hava sıcaklıklarının iyice artması ve bir de Ramazan ayının gelmesi ile vatandaş iyice bunaldı. Ama Nevşehir deki bazı mahalle sakinlerini bunaltan bir başka neden daha var: su kesintisi.

     Nevşehir Belediyesi, habersiz zamansız su kesintileri Nevşehir deki bazı mahallelerdeki vatandaşları adeta isyan ettirdi. Yaz sıcaklarında, mübarek ramazan gününde yaşanan kesintilerin hiç bir mazereti olmayacağını belirten vatandaşlar, "Bu sıcaklarda, mübarek Ramazan gününde su kesintisi mi olurmuş! Bu kesintiler neden yapılıyor? Belediye Başkanı Hasan Ünver’den makul bir açıklama bekliyoruz" diyerek Ünver’e olan tepkilerini dile getirdiler.