Hem çocukların hem de ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan olan Oyun Avcıları Kafe’de çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak atölyeler yer alıyor. Çocuklar atölyelerde inşaat meslek oyunu, aşçılık oyunu, arkeolog meslek oyunu, itfaiyecilik oyunu ve doktor meslek oyunları gibi oyunlar oynayarak bilgi sahibi oluyorlar.

Nevşehir'de hizmete giren Oyun Avcıları Atölyesi; çocuklar oyunlar oynayıp eğlenirken, velilerin dinlenmesini sağlıyor.

Hafta içi okul gruplarını ağırlayan Oyun Avcıları, hafta sonları bireysel toplantı yapan veli ve çocuklara ev sahipliği yapıyor. Doğum günü partileri ve çeşitli kutlamalar için de kullanılabilecek olan Oyun Avcıları Kafe, bu formatta Nevşehir’de açılan ilk ve tek kafe olma özelliğini taşıyor. Çeşitli atölyelerle çocukların birçok meslek dalı hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayan Oyun Avcıları’nda isimleri; polis, doktor, aşçı, itfaiyeci, inşaat mühendisi, arkeolog, astronot olmak üzere 7 tane atölye mevcut. Atölyelere eğlenmeye gelen çocuklar bir seans boyunca çeşitli meslek alanlarını öğreniyor.

‘MENÜMÜZ ZENGİN FİYATLARIMIZ UYGUN’

Oyun Avcıları Yetkilisi Fatih İbret, Oyun Avcıları’nın okul olmadığını, ama buna rağmen çocukları eğlendirirken bir şeyler öğretmeyi amaçladıklarını belirtti. Fiyatların uygun olduğunu ifade eden Fatih İbret, okul gruplarına ve kardeşlere ayrı indirim uyguladıklarının altını çizdi. Ardından, şunları kaydetti: “Kafemizi aileleriyle beraber ziyaret etmeye gelen çocuklarımız; takım çalışmasını, sosyalleşmeyi, keşfetmeyi, özgürce hareket edebilmeyi öğreniyorlar. Ayrıca, çocukları atölyelerde eğlendirecek oyun ablaları ve ağabeylerimiz var. Bu şekilde çocuklarımız ile her zaman birileri ilgilenebiliyor. Konseptimiz; çocuklarımızı eğlendirmek, bilgilendirmek ve oyunlar oynatmak, bunun yanı sıra 1 saat 45 dakika dakikalık seansımız boyunca çocukları oyun atölyelerindeyken velilerimizi ve öğretmenlerimizi dinlendirmek. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız için böyle bir kafemiz var. Menümüz zengin, fiyatlarımız da uygun. Herkesi Oyun Avcıları’na bekliyorum.” dedi.

OYUN AVCILARI KAFE ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Nevşehir’de ilk ve tek !!

Oyun Avcıları Kreşler, anaokulları, ilkokulların meslekleri eğlenerek öğrenip etkinlik yapabilecekleri tek merkez...
Veli kaynaşma kahvaltıları, Unutulmaz doğum günü partileri, Ailelerin çocuklarıyla hafta sonu veya hafta içi kahvaltı yapıp çocuklarının etkinlik yapabileceği tek merkez...

 

Çocuklar bu cafeyi çok sevecek...
-Gruplara özel indirimler
-Kardeş indirimimiz mevcut

Adres: Esentepe Mahallesi Ürgüp Caddesi elmacı koop. (Gross50  market karşısı NEVŞEHİR

İletişim; 0 533 165 33 50
Fatih İbret