NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de esnaf ve sanatkar odalarında 21 odanın genel kurulu tamamlandı. Hemen hemen bütün genel kurullara katılan Birlik Başkanı İsmail Ördü, esnaf ve sanatkarlara aidatlarınızı zamanında ödeyin çağrısı yaptı.

Nevşehir il merkezinde ve ilçelerde bulunan esnaf odalarının genel kurullarının büyük bir sağduyu içerisinde geçmesinden dolayı memnuniyetlerini genel kurul toplantılarının her birinde dile getiren Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, esnaf odalarının ancak aidatların düzenli toplanması ile üyelerine daha hizmet verir hale geleceğini, bu nedenle de esnaf ve sanatkarın mümkün olduğunca oda aidatlarını zamanında ödemeleri gerektiğini ifade etti.

Ördü, “Bilindiği üzere Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz genelindeki tüm esnaf ve sanatkar odalarımız üyelerinin ödedikleri aidatlarla hizmet verebiliyor. Bu nedenle ilimiz genelindeki tüm esnaf ve sanatkar odalarımıza üye bulunan esnaf ve sanatkarlarımızın oda aidatları konusunda daha hassas olmalarını rica ediyorum. Odalarımızın üyelerine daha iyi ve etkin hizmetler sunabilmesi için aidatların zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor” dedi.