Nevşehir'de meydana gelen ATV kazasında Özel Kapadokya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş feci şekilde can verdi.

Edindiğimiz bilgilere göre Bugün öğleden sonra Nevşehir'in Göreme kasabasında ATV ile gezintiye çıkan Özel Kapadokya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Altuntaş, Kılıçlar Vadisi mevkisine geldiğinde ATV'nin hakimiyetini kaybederek, uçuruma yuvarlandı. Yüksekten düşerek geçirdiği kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Altuntaş'ın cenazesi, savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Op.Dr. Barış ALTUNTAŞ  

1977 yılında Almanya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini Kırşehir' de tamamladı. 2002 yılında Ankara Tıp Fakültesi' nden mezun oldu. 2009' da Başkent Üniversitesi' nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında ihtisasını tamamladı. Şanlıurfa' da mecburi hizmetini yaptıktan sonra kamu hastanelerinde görev aldı. İyi derecede İngilizce bilen Barış Altuntaş Ocak 2014 tarihinden itibaren Kapadokya hastanesinde görev yapmaktaydı. 2 Yıllık evli Altuntaş'ın yeni doğan birde bebeği vardı.