Nevşehir Ziraat Bankası önünde seyir halinde iken birden alev alan Brodway marka araç önce vatandaşlarımızın sonrasında Nevşehir İtfaiye erlerinin başarılı ve erken müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Bu akşam Saat 18:30 civarlarında Bağdan geldiği belirtilen Osman Durak isimli bir vatandaşımızın eşiyle beraber seyir halinde iken Nevşehir Merkez ziraat bankası önünde araçlarının şase yapması sonucu alev alaması sonunda hemen kendilerini dışarı atarak yoldan geçen vatandaşlarında ilk yardımları ve Nevşehir itfaiye erlerinin müdahalesi sonucunda daha büyük bir facia yaşamadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Araç sadece motor kısmı ile iç kısmında yanmadan dolayı hasar oluştu.FİB Haber Merkezi olarak önce Duyarlı Nevşehir vatandaşlarımız ve her türlü kaza yangın ve belada en büyük dostumuz olan Kahraman Nevşehir İtfaiye erlerine teşekkür ediyoruz.

Bu olay bir şeyi daha gözler önüne seriyor ki Mutlaka evlerimizde,iş yerlerimizde ve araçlarımızda mutlaka ama mutlaka yangın söndürücü bulundurmalıyız...