Nevşehir de Üst üstüne açılan kermeslerin Nevşehir esnaflarına büyük darbe vurması sonucunda Nevşehirin sevilen saygın esnaflarından olan firma sahibi yanında iş verdiği 25 işçisini sokağa atarak dükkanına kilit vurdu.

                   NEVŞEHİRLİ ESNAFIN BÜYÜK ÖFKESİ...!

 FİB Haber merkezi olarak kendisiyle görüştüğümüz İlimiz Nevşehir in saygın ve tanınmış esnaflarından Bir vatandaşımız;Yanımda şuan 25 kişi çalıştırıyorum.Bunların hepsinin maaşlarını düzenli bir şekilde veriyor sigortalarını yatırıyorum. Yine hatrı sayılır olarak devletime vatandaşlık görevim olarak düzenli vergimi ödüyorum.


Başbakanımızın dediği gibi biz esnaflar olarak onca insana ekmek veriyoruz en azından buna vesile oluyoruz ama gel gör ki haksız rekabet ve haskız bu tür gereksiz basit uygulamalar neticesinde geldiğimiz noktada bizlere destek veren yardımcı olan bir kimse yok....

Küçük Esnaf Kimin Umrunda...?

Ama artık yeter.Birinin bunlara artık dur demesi gerekiyordu. Yine sözde Birilerinin hayır hasanet yapacağım derken esnaflarımıza verdiği zararları düşünmemesine akıl sır erdiremiyorum.Şimdi işçi parası yok,Sigorta parası yok,vergisiz algısız masrafsız çadırlar kurdurarak yapılan kermes adındaki bu tür aktivitelerle Nevşehir esnafının ekmeğiyle oynuyorlar. Biz artık pes ettik.Buradan FİB Haber yoluyla Yetkilileri göreve çağırıyorum.Bu memleketin Valisi Belediye Başkanı,Milletvekilleri kimse yetkili bu nişe artık bir çözüm bulunsun.Bu böyle gidecekse dükkanımızı kapatalım gidelim birinin yanında çalışalım.En yakın zamanda da Nevşehirli esnaflar olarak toplanarak basına yoluyla sesimizi artık duyurmak istiyoruz dedi.

Destek değilsiniz bari köstek olmayın...!

İşlerinden olan 25 işçisi ise biz Allah razı olsun Firma sahibimizden şimdiye kadar herşeye göğüs geldi bizlerin hep destekçisi oldu bize ekmek verdi ama aş verdi ama hiç emek sarf etmeden birilerinin yanı başımıza kermes diyerek açtıkları gününü kurtarmak adına yaptıkları sözde işgüzarlığı için biz işimizden olduk.Şimdi bu kermesi düzenleyenler,Bu kermesin açılmasına izin verenlere sesleniyorum.Hakkımızı size helal etmiyoruz.Şimdi Beyler gelin bize iş verin iş bulun bakalım....diyerek ver yansın ettiler.
FİB Haber Özel...


Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

 

 FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”

             

%100 Nevşehir Haberleri Burada… FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi… www.fibhaber.com