Nevşehir'de kırmızı ışık ihlali nedeniyle 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Sabah saat 08.00 sıralarında Çardak kavşagında trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre kırmızı ışık ihlali sonucu meydana geldiği belirtilen kazada bir otomobil çardak kavşağında içinde 5 tane öğretmen taşıyan başka bir otomobille çarpıştı. Kaza sonucu, otomobil içinde bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Kaza mahallindeki araçlar daha sora bulundukları yerden kaldırılarak kısmen etkilenen trafik yeniden eski haline döndü.  Öte yandan, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vatandaşlar tepki gösterdi...

Çevredeki vatandaşlar ise Çardak kavşağının biran önce tamamlanmasını isteyerek son günlerde bu kavşakta kazalar fazlaca yaşanmaya başladı. Niğde yolu 10. Km Çardak ve Güney çevre yolu köprulü kavsağı ne zaman tamamlanacak? diyerek tepilerini dile getirdiler.