Dersiad "Dünya Erdemli Sanayici ve İş adamları derneği" Nevşehir şube başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Halis Uluer bey'e umre ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Dersiad yönetim kurulu üyelerimiz İş adamlarından, Necdet Civelek, İbrahim Karaşahin, Kemal Sertbakan, Mehmet Ali Soydemir, Ahmet Soydemir, Ünal İkizoğlu, Murat Akbudak, Av. Mehmet Yücel, Av. Mustafa Yavuz, Meded Ay, Sekreter Hasan Çakır hazır bulundular.

İlimiz İş adamlarından Halis Uluer Bey bu Umre ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür diyerek Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetiminin yaptıkları tüm çalışmaları çok yakından takip ettiğini, Şube Başkanı Civelek'e ve yöneticilerinin çalışmalarının son derece başarılı oldugunu ve takdir ettiğini söyledi.

Zamanın şartlarına göre aktif bir şekilde çalışarak ilimiz ve ülkemiz adına hepimiz üzerine düşen görevi göstermeliyiz.İş adamları olarak daha çok çalışarak katma değer oluşturmalıyız.Böylece şehrimize istihdam kazandırarak işsizliği azaltmalıyız. Dersiad’ın da bu konuda fazlasıyla üzerine düşen Erdemliliği her platformda gösterdiğini gözledik ve şahit olduk dedi. Biz iş adamları olarak vatanımız ve milletimizin kalkınması adına üzerimize düşen, daha çok üretip daha çok kazanmak ve herkese faydalı olmaktır dedi.

Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek ifadelerinde, iş adamlarının bir araya gelmesinin çok kıymetli olduğunu bu tür birliktelikten Enerji-Sinerji,Birlik -Beraberlik, Güç-Kuvvet ve Dayanışmanın  meydana geleceğini söyledi. Ercan bey ve Halis beyler’de 31 Aralık gecesi İstanbul Ortaköy deki 39 kişinin hayatını kaybettiği terör olayı ile ilgili birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan  yurdumuzun huzur ve sukunetini kasdeden menfur saldırıları lanetliyoruz  hiç bir zaman Milletimizi bölemeyecekler, Vatanımızı parçalayamayacaklar, Bayramızı indiremeyecekler, Ezanlarımızı susturamayacaklar, saldırılarla amaçlarına  ulaşamayacaklar.Terör ve teröristler bitip yok olmaya mahkumdur. 

Allah bu Aziz Millete  böyle acılar yaşatmasın. Görüldüğü üzere dahili ve harici yurdumuz üzerinde operasyon yapmak isteyen şer odakları ve terör örgütlerine rağmen Türkiye’miz 2023 vizyonuna doğru sağlam adımlarla ve Mega Yatırımlarla devam etmektedir dedi. Allah Umrenizi kabul etsin. Mucibince Amel etmeyi ve tekrarını nasib etsin. Dedi. 

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.