Programa Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Okan Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Müftü Yardımcısı Celalettin Altunkaya, Birlik Başkanları, Tesis Yöneticileri, Hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı.

 

Sunumunu Büşra Tilki’nin yaptığı program İstiklal Marşı’nın okunuşu ile başlandı. Kuran'ı Kerim Tilavetini Hafız Halil Binşii okudu. Peygamberimizin kısa hayatının anlatan slayt gösteriminin ardından, salonda duygu dolu anlar yaşandı. Grup Vuslat Solisti Adem Uğur ve Grubu Peygamberimize bestelenmiş Ezgi ve naatları seslendirdi. Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Celalettin Altunkaya "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konu başlıklı konferansında Peygamber (s.a.v) efendimizin  günlük yaşantısından kısa kısa kesitler verdi, örnek tablolar" anlattı

 

Program sonunda gelen konuklara gülsuyu, gül demeti, aşure, hurma, zemzem, Peygamberimize yazılmış "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (sav), Ebedi Mucize Kur’an-ı Kerim" adlı cep kitabı  ücretsiz olarak dağıtıldı.